×

Om oss

Historien bakom webbyrån Novari

Företaget har varit en lång dröm sedan länge och har en stor passion för att hjälpa folk. Vi på Novari har över 10 år erfarenhet av affärer och kundrelationer och tar personen framför siffrorna.

Vi erbjuder tjänster som :

  • Landningssidor
  • Nya hemsidor
  • Logotyper
  • Sökoptimering
  • Rådgivning

Vi har vårt kontor i Stockholm idag men ser hela webben som vår arbetsyta. Nu för tiden kan det vara svårt att hitta en webbyrå utan krångel och höga priser. Vårt mål är att kunna leverera proffsiga och driftsäkra hemsidor på ett riktigt enkelt sätt. Därför har vi alltid en personlig kontakt med våra kunder för att kunna skräddarsy varje behov olika. Och sen skadar ju inte en support i världsklass som har öppet varje dag i veckan 8-17.

Vi använder oss av ett eget system som vårt verktyg för att kunna implementera dom nyaste av Novaris verktyg för t.ex analyser och SEO  för att ni ska kunna se exakt vart trafiken på er sida går.

1

Rätt kunskap

När du anlitar oss så kan du alltid vara säker på att vi har högsta kompetensen inom branschen. Alla våra medarbetare har flera års erfarenhet och rätt utblidning.

1

Lätta avtal

Utöver en riktigt god kunskap inom yrket så vill vi att du som kund ska känna dig trygg med oss. Därför har vi lätta och bra avtal när du anlitar oss för jobbet.

1

God service

Det är en självklarthet för oss att ge ALLA en god service. Våra rådgivare svarar alltid på dina frågor samt funderingar alla vardagar. 

1

Rimliga priser

Har du varit med om företag som ger krånliga avtal och slutar med en konstig faktura? Slipp allt detta och luta dig tillbaka när du anlitat oss. Vi håller ett av dom bästa priserna i branschen.

BEGÄR EN GRATIS OFFERT IDAG

Ta kontakt med oss idag för att få ett bra pris på er nya hemsida. Vi finns på ett direktnummer alla vardagar och svarar på alla mejl inom några timmar.

Gratis offert