×

Landningssidor

Vad är Landningssidor?

Begreppet landningssida är ett nytt och modern sätt att att ha en hemsida på. Det är till utseendet en myckel enkel hemsida där du finner all information om tjänsten man säljer. Bakom finns fullpackad SEO ( Sökmotoroptimering ). Vårat jobb är att få hemsidan så högt upp som möjligt till våra kunder. Det är alltså mycket enkelt för kunden att hitta informationen och direkt skicka efter en offert till dig som hyr hemsidan. All information om kunder eller mejl har du som hyr 100% ensamrätt av. Vi kan alltså aldrig ta del utav informationen.

Landningssidor

Konkurrensen om att synas högt upp i sökmotorer såsom Google har hårdnat på senare år. Numera är det viktigt att du och ditt företag ständigt skapar nytt och relevant innehåll. Med hjälp av landningssidor kan du dra nytta av din auktoritet och få en ökad synlighet i Google och andra sökmotorer.

Varför välja våra Landningssidor?

Det finns en fleral nya företag som idag vill in på marknaden. Varför vi på Novari sticker långt ifrån andra är för vi använder system och arbetssätt konkurenter inte gör. Det får våra hemsidor högre rank på Google och nöjdare kunder.

Vad kostar en Landningssida?

En Landningssida kan kosta olika beroende på T.ex

  • Vilken rank hemsidan har
  • Hur många sökningar per månad själva Sökordet har
  • Hur mycket konkurenter det finns att komma över

Vill du ha din egna landningssida redan idag?

Hör av dig till oss idag så skrädarsyr vi en Landningssida till dig. Slipp onödiga utgifter på andra och få inte jobben lätt istället via våra hemsidor. Ring oss direkt på 0768 603 464.

BEGÄR EN GRATIS OFFERT IDAG

Ta kontakt med oss idag för att få ett bra pris på er nya hemsida. Vi finns på ett direktnummer alla vardagar och svarar på alla mejl inom några timmar.

Gratis offert