Paketen vi erbjuder:

Våra paket innehåller priser som är en grund. Självklart är alla unika och har olika verktyg/design/funktioner på sin hemsida vilket gör att priset är såklart olika. Vi på Novari skräddarsyr din ide och tillämpar därför ett rättvist men billigt pris på hemsidan.

I paketet bas ingår en hemsida med en enkel struktur och verktyg. Passar bra för dig som kanske har en blog eller förening. Designen innehåller en simpel struktur för sidan och ingår 1-3 undersidor som t.ex ” Hem, Om oss, Inlägg ” Självklart så ingår det verktyg som sökoptimering om önskas men i en väldigt lätt grad. Vi gör så att er hemsida finns på Google men dock ingen hög sök ranking då detta är avancerat att göra och tar tid.

I paketet Företag ingår en hemsida där vi tar fram en unik design för just er vision. Vi tillämpar media och text från ert önskemål eller så tar vi fram eget material till t.ex bakgrundsbilder/ikoner/knappar. 3-6 undersidor ingår i detta paket vilket räcker åt dom flesta företaget idag. Detta är vårt vanligaste paket kunder väljer då det ingår en rad viktiga verktyg som T.ex bättre prestanda för hemsidan. Högre ranking av sökoptimering vid sökningar på Google, Samt flertal andra funktioner som passar perfekt för er ide. Vi gör även webbshoppar för företag som vill sälja sina produkter online med en riktigt vass design som får er sida att se modern och funktionell ut.

I paketet Avancerad Ingår det ni vill ha på en modern och snabb hemsida med ett topp resultat på Google sökningar. Ett proffsigt intryck med design och logotyper som ett designteam tar fram åt er. Vi skräddarsyr dom verktyg och tjänster som behövs som t.ex bokningssystem, webbshoppar, beställningssystem m.m. Detta paket innehåller allt ert företag behöver för att få in fler jobb och får ett modernt och proffsigt intryck hos era besökare.